Hänt en hel del under våren!

Det ska bli skönt med lite ledighet efter en intensiv vår! Politiskt har det hänt en hel del både inom partiet och utanför. När det gäller Liberalerna, så tycker jag att det är bra att Birgitta Ohlsson utmanar om partiledarposten. Min åsikt har jag också varit tydlig med. När det gäller kommunpolitiken så har det hänt två stora saker under våren och det är ena är beslutet att sälja en del av fastighetsbeståndet i Bostaden. Det andra är översynen över kommunens organisation och att samtidigt riva uppbeslutet om en gemensam förvaltning. Två frågor som vi drivit hårt från Liberalerna och Alliansen. Två stora segrar för Liberalernas och Alliansens politik!

I år kommer det inte heller att bli Almedalen och jag försöker ladda upp batterierna på ”ranchen” istället. När det gäller Almedalen så tycker jag veckan behövs. Men jag skulle hellre se att en sådan här vecka var i Norrland istället. För tyvärr så slutar kartan, för många politiker ovanför Gävle. Måste samtidigt berömma Stefan Löfven för att han besöker Norrland, istället för Almedalsveckan och jag tror att han kommer att tjäna på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.