Det behövs en tydligare inriktning!

Idag är det Liberalernas dag på Almedalen och det kommer att bli intressant, att se vilka utspel som kommer under dagen. När det gäller vår politik så håller jag med Birgitta Ohlsson, om att vi behöver en mera och tydligare socialliberal inriktning. Eftersom jag i grunden är socialliberal, hoppas jag också att den socialliberala politiken får större utrymme i Liberalerna i framtiden

När det gäller Liberalerna så har vi en har en stark historia i socialliberal politik och vem minns inte Bengt Westerberg som under 1985 års val gjorde en stor framgång för dåvarande Folkpartiet, med en socialliberal politik på agendan.

Länk till debattartikel av Birgitta Ohlsson

http://www.expressen.se/debatt/nu-maste-vi-bli-ett-socialliberalt-parti/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.