Helt rätt att begära misstroendevotum!

Det är helt rätt av Alliansen att väcka misstroendevotum mot infrastrukturminister Anna Johansson (S), inrikesminister Anders Ygeman (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S). Hela ärendet med transportstyrelsens IT-skandal är ett stort misslyckande för regeringen. Än en gång har regeringen visat att man inte klarar av att styra Sverige. Jag tror även att många socialdemokrater ute i landet, är irriterade över det som har hänt.

Nu finns det också stor risk för nyval och det kommer definitivt inte att gynna regeringen. Ett annat alternativ är att de tre ministrarna får gå och det kommer att visa ännu mer tydligt hur svag dagens regering är. Det troliga är att ministrarna får gå och vi får se några nya ministrar de närmsta dagarna. Men oavsett om det sker, så är det ett stort misslyckande för Stefan Löfven. Jag skulle inte heller bli överraskad om Stefan Löfven lämnar sin post som partiledare för socialdemokraterna.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.