Kommer att bli intressant att se utfallet!

Liberalernas landsmöte närmar sig och den stora frågan på mötet kommer att bli partiledarstriden. I helgen hölls också ett primärval i Östergötland, av Liberalernas länsförbund och resultat kommer nu på onsdag. Det innebär att det är medlemmarna, som röstar fram vem som ska bli Östergötlands kandidat på kongressen i höst. Det var kul att både Birgitta Ohlsson och Jan Björklund var på plats och höll tal för sin sak.

Det kommer att bli intressant att se utfallet av röstningen i Östergötland och jag själv tror att Birgitta vinner klart. Som jag har skrivit tidigare i min blogg, så tror jag många har missberäknat sig när det gäller Birgittas stöd.Jag att Birgitta Ohlsson har ett starkt stöd bland ombuden och för mig skulle det vara en överraskning om hon inte vinner.

 

2 kommentarer

  1. Micke

    Att medlemmarna inte får bestämma detta säger det mesta om liberalernas syn på demokrati.

    Björklund med flera vägrar detta för det skulle innebära han förlorar.

  2. sture gottnersson

    Det finns faktiskt rätt många liberaler som inte delar Din åsikt i partiledarfrågan. Resultatet av valet i Östergötland talar för det. Jan Björklund vann med bred marginal över Birgitta Ohlsson. Kvar står det olämpliga i att strida om posten till partiledare så farligt nära ordinarie riksdagsval.
    /Liberal och frisinnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.