Oansvarigt av Vänstern!

Idag är det kommunfullmäktige och som vanligt är det en lång dagordning. Bland annat så har Vänsterpartiet en motion som handlar om att återkommunalisera lokaltrafiken. Nu kommer den som tur inte att bifallas och skulle den gå igenom så skulle det bli oerhört kostsamt för kommunen.

Med tanke på vårt ekonomiska läge i kommunen, så är det också ett oansvarigt förlag av vänstern. I dagsläget behöver vi prioritera våra kärnverksamheter som tex skola , vård och omsorg

När det gäller lokaltrafiken så har man haft en fantastisk resandetillväxt och det har även varit mycket kostnadseffektivt. Man har också haft en hög kundnöjdhet och det hade inte kommunen när man bedrev lokaltrafik. Sen så skulle det också bli oerhört dyrt för kommunen att ta tillbaka de i egen regi, men vänsterpartiet har ju i för sig alltid haft en stor börs.

När det gäller vänsterpartiet så finns det ett också ett starkt motstånd mot privat företagsamhet.  Vänsterpartiet har heller aldrig förstått, att det är, företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi varken ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.

En kommentar

  1. Micke

    Att ge +30 miljarder i räntebidrag till villa och bostadsrättsägare varje år det är att tycka sig ha ha en stor börs.

    Alliansen tycker att det är väl använda skattepengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.