Tuffa tider!

Precis som jag skrev i min tidigare blogg, så är det tuffa tider i partierna när man ska ta sina listor. I dagarna har man också kunnat läsa om socialdemokraternas nomineringsprocess i Umeå och jag kommer själv aldrig att kommentera det som händer, för det är en intern fråga för socialdemokraterna. Jag kommer istället att koncentrera mig på Liberalerna och göra allt för att vi ska få ett bra valresultat.

På fredag börjar också vårt landsmöte och då ska vår politik fastställas inför kommande val. När det gäller vår politik så vill jag se en mera socialliberal inriktning. Eftersom jag i grunden är socialliberal, hoppas jag att den socialliberala politiken får större utrymme i Liberalerna. När det gäller Liberalerna så har vi en har en stark historia i socialliberal politik och vem minns inte Bengt Westerberg som under 1985 års val gjorde en stor framgång, med socialliberal politik på agendan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.