Skadan är redan skedd!

Regeringen säger att man backar om den personliga assistansen och man målar upp en bild att man har vänt i frågan. När det gäller regeringens direktiv till försäkringskassan, så har det redan gjort en stor skada för många och det har också inneburit försämrade levnadsvillkor för många. Det är något som man inte heller nämner i sitt utspel. Utspelet kommer inte att hjälpa de som har fått den hårdare bedömningen från försäkringskassan. Den kommer att ligga fast.
Självklart är det bra att socialdemokraterna börjar backa i frågan, men de är en lång väg att gå innan LSS -lagstiftningen är på rätt bana.

2 kommentarer

  1. Oberoende Politisk Bedömare

    Är ju direkt pinsamt av Liberalerna att klaga på S i denna frågan, då Liberalerna har en mycket lång historia att i SKL kraftigt gå emot allt som Kommunal har velat lyfta upp när det gäller villkoren för anställda inom bland annat Personlig Assistans.
    Förlåt Peter, men dina ord är totalt tomma då partiet du säger dig företräda inte alls jobbar för en förbättring av de anställdas villkor.
    Personal med vettiga villkor är såklart grunden till att hela assistansen förbättras. Och detta har Liberalerna under mycket lång tid jobbat kraftigt emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.