Så otroligt dåligt!

Jag tycker det är helt rätt av damlandslaget, att man planerar att bojkotta Fotbollsgalan.Allt handlar om att damerna ska få en skälig ersättning för att man är med i landslaget.

Nu har det kommit fram att man spelar i landslaget för 230 kronor om dagen. Att det var så illa hade jag aldrig trott. Med tanke på det så blir man än mer irriterad på de SvFF – toppar som har uttalat sig negativt om damerna. Har också sett på sociala medier, att många tycker att ersättningar ska baseras på resultat. Jag kan lova att herrarna har haft bra ersättning genom åren oavsett, om man har gjort bra eller dåliga resultat. Det här är så otroligt dåligt av fotbollsförbundet och saken blir ännu sämre när stora delar av deras pengar genom åren har kommit från skattepengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.