Äntligen blir det en fullstor fotbollshall!

Ett stort grattis till fotbollen i Umeå! Äntligen kommer man att få en fullstor hall som kommer att kombineras med en innebandyhall. Det här kommer att betyda mycket för både elit och breddverksamheten.
Det här är också en fråga som jag har drivit länge och jag har tappat räkningen hur många gånger jag lyft frågan i fullmäktige.
När det gäller läget av hallen, så är NOLIA ett utmärkt läge och man kan även utnyttja hallen till mässverksamhet. Det är också något som har efterfrågats. Det blir även ett fotbollstält vid gamla Fridhemsskolan.
Sen vill jag också hylla och tacka de som investerar i vår kommun och den listan går att göra lång. Utan dessa investerare så skulle aldrig Umeå blivit vad det är idag. Den här gången är det Raja och Thorengruppen som bidrar till att Umeå utvecklas!

En kommentar

  1. Svenne

    Detta är bra :).
    Undrar då vad Moa Brydsten tycker, detta tyckte hon tidigare i år .

    Nu vill Thorengruppen växa ännu mer. De senaste åren har varit riktigt bra. Verksamheten har vuxit och dessutom köpte man utbildningsföretaget Karl-Oskar Utbildning år 2015. Personalen i Thorengruppen har ökat från 900 anställda 2014 till 1.700 anställda idag. Men den stora vinsten i koncernen upprör en del Umeåpolitiker.

    – Det är fruktansvärt att man plockar ut pengar ur skattesystemet på det här sättet. Det är medborgarna som betalar in pengar. Kommunen har prioriterat utifrån att utbildning är ett viktigt område, säger Moa Brydsten (S), ordförande i för- och grundskolenämnden i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.