Mycket kan hända!

I helgen är jag på Liberalernas landsmöte och det är alltid lika kul att få träffa alla andra Liberaler ute i landet. Det märks också på mötet att valet närmar sig och det är livliga diskussioner i korridorerna. Det här landsmötet kommer också att bli oerhört viktigt och det med tanke på det senaste opinionsmätningar. När det gäller valet 2018 så är det en lång tid dit och mycket kan hända. Men jag tycker att man ska ta opinionsundersökningar på allvar. När det gäller valet så tror jag också det kommer att avgöras på valdagen och i valrörelsen. Men självklart hade jag varit oerhört glad om vi hade legat bättre till i opinionsundersökningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.