Turbulenta tider inom politiken i Umeå!

Idag är det sista dagen på Liberalernas landsmöte och dagens stora debatt kommer att bli frågan om religiösa friskolor. Det kommer att handla om ett stopp för etablering av religiösa friskolor eller ett totalförbud. Debatten går också att följa på SVT.

Hemma i Umeå händer det också mycket inom politiken och det som sker i miljöpartiet är mycket unikt. Det som har hänt är att länsförbundet och kommunföreningen tas över av riksorganisationen. Idag har även socialdemokraterna sitt nomineringsmöte när det gäller Umeå kommun och det kommer att bli intressant att följa. Jag har ingen åsikt om deras interna arbeten, för det är en intern angelägenhet. Men det som är händer är oerhört intressant, det med tanke på att det är dessa två partier som styr och samarbetar med varandra i kommunen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.