Allvarliga brister i skolskjutsarna!

Det är mycket alarmerande när det gäller bristerna i Umeå kommuns skolskjutsar. Från Liberalernas sida så har vi nyligen också lyft frågan i kommunfullmäktige. Efter debatten i kommunfullmäktige så verkar läget ha förvärrats avsevärt och det är inte acceptabelt det som händer. Därför lyfter vi frågan i kommunfullmäktige igen!
Här kommer den enkla frågan!

ENKEL FRÅGA

Allvarliga brister när det gäller skolskjutsar!

Den senaste tiden har man kunnat läsa i media att det är allvarliga brister i kommunens skolskjutsar. Från Liberalernas sida så har vi även nyligen lyft frågan i kommunfullmäktige. Efter debatten i kommunfullmäktige så verkar läget ha förvärrats avsevärt och det är inte acceptabelt det som händer.
Misstag kan begås, men när de upprepas flera gånger kan det antas större brister i rutiner och uppföljning. Detta berör dessutom minderåriga människor, vilket gör det hela än allvarligare.
Fråga till För- och grundskolenämndens ordförande Moa Brydsten (S)
Har för- och grundskolenämnden vidtagit några åtgärder åt dessa allvarliga brister?

Umeå den 19 januari 2018
Peder Westerberg gruppledare Liberalerna Umeå

2 kommentarer

  1. Petter

    Det är väl stora brister i allt i Sverige nu försvaret ,skolan ,vården,snevridna regionalsatsningar (allt till södern) utbredda våldet . Men kom ihåg det är inte bara S förtjänst alla är lika delaktiga.För att få ordning på detta kan ni politiker inte bara snacka och käbbla mot varandra och hitta syndabocken, det är ta mig fan värre än i sandlådan. Sätter ner och jämka ihop er.Idag vågar ingen göra nåt för hur ni än gör om ni kommer med förslag så är ni rädda för att förlora väljare.Att jämka ihop er innebär att ni tar lika stor smäll.

  2. Bergis

    Att köra taxi idag med dessa låga löner gör att det snart bara är förståndshandikappade som vill köra taxi. taxichaufförer växer inte på träd. Återreglera taxinäringen och ge chaufförerna sjysta löner så ska du få se att kvaliteten återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.