Vänsterpartiet väljer alliansens linje!

Idag på kommunfullmäktige har vänsterpartiet haft en interpellation som handlade om Umeå kommuns hälsofarliga skollokalerna. Jag tycker det var en bra interpellation och det var bra att man även lyfte frågan om arbetsmiljön för kommunens personal.

Men det är ändå lite lyteskomik när man ställer en sån här interpellation. Det med tanke på att vänsterpartiet tidigare har förnekat sitt arbetsgivaransvar, när kommunens tjänstemän blev utsatta av förtroendevalda från vänsterpartiet. Sen har man också varit med och bidragit till att skjuta upp och minska på underhållet till kommunens fastigheter. Men jag är glad att man nu har ändrat sig och går på alliansens linje att våra skolor ska hållas i ett bra skick. Man vill även ta ett arbetsmiljöansvar och det är bra att man även har ändrat sig i den frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.