Desperata socialdemokrater!

Ett flertal socialdemokrater angriper mig desperat på sina bloggar. Man kan även läsa i en blogg att jag är ute och cyklar. Man kan även läsa att jag styrs av andra. Något som är slående i dessa bloggar är att man har ingen självrannsakan när det gäller det egna partiets politik. Vad jag förstår så har också partipiskan slagit till och nu är det bara att rätta in sig i ledet.

Man verkar också glömma att man själva sitter i makten och man skyller hejvilt på andra. Nedskärningarna inom den personliga assistansen skyller man på försäkringskassan och verkar ha glömt bort att man själva har gett direktiven till försäkringskassan. Problem i äldreomsorgen skyller man på valfriheten och det visar också vilken okunskap man har. Skolans problem skyller man också på de privata utövarna. Sen får vi inte heller glömma den förra alliansregeringen som är orsaken till mycket. Jag saknar verkligen dom gamla socialdemokraterna som hade självinsikt och kunde erkänna att man var inne på fel spår.

En kommentar

  1. Ville-Valle

    …du är så pass erfaren att du borde inte vara överraskad av den bakfalska socialdemokratiska retoriken. I det här läget, inför valet hösten 2018, är det viktigare än någonsin att ni politiker, oavsett partitillhörighet, förklara för väljarna på gräsrotsnivå vad socialdemokraterna håller på med och har gjort så sedan Olof Palmes tid…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.