Gitarrmuseet börjar bli en känslig fråga för socialdemokraterna!

Socialdemokraterna försöker göra allt för att få bort fokuset från gitarrmuseet. Nu jämför man också kostnaderna för en gästhamn med kostnaderna för gitarrmuseet. Om man har hört mig i debatten kring en gästhamn, så inser man att det inte är en stor kostnad. Tanken med en gästhamn är att den ska till största delen finansieras av avgifter och där har jag även nämnt Örnsköldsvik som ett exempel. Men som jag skrev i inledningen så börjar det bli en känslig fråga för socialdemokraterna när det gäller gitarrmuseet och man vill få bort allt fokus från frågan.

Som det ser ut nu så kommer också Guitars the museum bli hyresgäster hos Folkets hus från och med januari 2019. Det kommer att innebära fortsatta kostnader för kommunen och vi får inte heller glömma att kommunen redan har gått in med över 20 miljoner.

En kommentar

  1. Lars Älveberg

    Glöm inte kvinnomuseet. Jag kommer inte ihåg hur L ställde sig men V hade hållhake på Holmlund för att tassa i hans fotspår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.