Utredningen kostar mer än gästhamnen!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning. Från Liberalernas sida så har vi en två motioner, en interpellation och två enkla frågor på dagordningen.

Enkla frågorna handlar om Västra länken och järnvägsövergången i Holmsund, två riktiga långbänkar.Interpellationen handlar om ett eventuellt förbud mot dieselbilar i centrum. Sen har vi även en till långbänk och det är vår motion om gästhamnar som har utretts över tio år och kostnaden för utredningen överstiger snart kostnaden för själva gästhamnen. Tyvärr får vi nog inget bifall på vår motion av något parti och det kommer innebära en fortsatt utredning gällande gästhamnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.