Glädjande satsning av Liberalerna!

Nu har Liberalerna presenterat sin vårbudgetmotion och bland annat så satsar man 6 miljarder för att återupprätta LSS och det är mycket glädjande. Fokus i budgeten är skolan och det är Sveriges viktigaste framtidsfråga. Det ska också löna sig att jobba och det blir en skattesänkning för alla som jobbar.

En kort sammanfattning av budgeten:

10 miljarder för att förbättra skolan
Nästan 3 miljarder på integrationen
6 miljarder för att öka tryggheten
4 miljarder på ett bättre försvar
6 miljarder till LSS
En gigantisk skattesänkning

Här kan du läsa i sin helhet:

https://www.liberalerna.se/nyheter/liberalernas-skuggbudget-skolan-forst/

3 kommentarer

 1. Bergis

  Det här går inte ihop nu när Centern vill att skattebetalarna ska betala utbildning för de Afghanska barnen som inte har rätt att stanna i Sverige. Finns Alliansen nu???

 2. Bergis

  ”Tack och adjö till en allians med Centern”

  Christian Sonesson (M), kommunalråd i Staffanstorp, håller inte heller inne på kritiken och skriver på Facebook att det är ”dags att säga tack och adjö till en allians med Centern”.

  ”Alliansen kan inte hålla samman, olikheterna mellan Centern och Moderaterna är allt för stora”, förklarar han i inlägget.

  Ann Heberlein, som är riksdagskandidat för Moderaterna, har delat hans inlägg och skriver: ”Jag fruktar att Christian Sonesson har rätt i sin analys. Annie Lööf talar om ’medmänskliga konsekvenser’. Vad med de politiska konsekvenserna?”

  Även Liberalerna är kritiska till att allianskollegan Centerpartiet nu valt att säga ja.

  – Liberalerna värnar asylrätten och står bakom ett regelverk som är rättssäkert och rättvist, och där skyddsbehov står i centrum. Vi beklagar att det nu tycks finnas majoritet i riksdagen för en ordning som går rakt på tvärs mot detta och där Lagrådets kritik helt nonchaleras, säger Fredrik Malm (L).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.