Underhållet på vägarna måste bli bättre!

Nu uppmanar trafikverket att man ska ringa in om man upptäcker skador på någon väg. Det låter bra, men vad spelar det för roll, när man inte gör något. Jag har själv skrivit till trafikverket och haft synpunkter på väg 661 Hundsjön/Rödåsel som jag kör varje dag. Den är fruktansvärt dålig och det har den varit under många år.

Till svar på min skrivelse så skriver trafikverket att man försöker vidta akuta åtgärder, innan det på vägsträckan uppstår vägskador som kan bli trafikfarliga. Det man har gjort är att sätta upp vägskyltar, som varnar för att vägen är dålig. På så sätt slipper man åtgärda vägen och samtidigt behöver man då inte heller betala ersättningar för bilar som går sönder. Sen borde det vara ganska logiskt att om man underhåller vägarna, så slipper man stora reparationskostnader.

En kommentar

  1. Petter

    Finns inga pengar kvar till detta, dessa har gått söderut.
    Och både Alliansen och S+MP focuserar bara på landsbygden några månader före valet sen tappas focus snabbt. Sluta leverera virke till sågar och massaindustri,sluta leverera livsmedelsprodukter, stoppa vattenkraften, stäng skidanläggningar och andra storstadsrekreationsanläggningar. Sen får vi se om inte focus vänder på riktigt.Svensk politik är bara en lekstuga för maktgalna människor ,samarbeta för bövelen .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.