Vänsterpartiet verkar glömma fort!

Vänsterpartiet går ut och kritiserar handläggningen kring de avstängda cheferna på ekonomikontoret och försöker göra billiga politiska poäng. Nu är det en utredning och då ska politiken avvakta tills den är klar. Det är inte heller politikens ansvar att leda en utredning gällande personal i kommunen, det är högsta ansvariga chefs uppgift.

Det blir också pinsamt när Vänsterpartiet går ut i en debattartikel och pratar om en värdig personalpolitik. Man nämner också att arbetsmiljön är viktig för kommunens personal. Ett parti som tidigare har kränkt kommunens personal och orsakat en försämrad arbetsmiljö bland kommunens personal.

Är det så att man har glömt när två kvinnliga tjänstemän i kommunen blev kränkta av en politiker från vänsterpartiet och då tillsattes en utredning som visade att kränkning hade förekommit. På grund av kränkningen var vi politiker också tvungna att ha en obligatorisk utbildning om förtroendevaldas arbetsgivarroll och arbetsmiljöansvar. Det enda parti som inte närvarade på utbildningen var vänsterpartiet, trots att en av deras politiker man var orsaken till kränkningen. Deras försvar att man inte närvarade på utbildningen, var att man inte har någon arbetsgivarroll i kommunen. När det passar så är man arbetsgivare och när man själva kränker personalen så är man inte arbetsgivare.

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Det var väl Tamara Spiric (V) som gjorde sig känd för att ha burit sig illa åt mot personalen.

  2. Bergis

    Ändå är det Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som plockar poäng i opinionsundersökningarna. Det blir Jimmie Åkesson som avgör vilka som ska få bilda regering i valet i höst. SD är numera som ett självspelande piano som inte går att stoppa. Helomsvängningen som ni gör i Alliansen, utom Centern, och hos de rödgröna är bara ett kvitto på att SD hade rätt från första början.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.