Nazister utanför Tegs centralskola

Jag blir så ledsen och arg när jag får höra, att nazister demonstrerade utanför min gamla skola Tegs centralskola. Nu vet jag inte om man hade tillstånd att demonstrera, men jag är mycket tveksam att man hade det.

För några veckor sedan var jag också och besökte Tegs centralskola tillsammans med några partikamrater och vår partiledare Jan Björklund. Då blev vi filmade och det lades ut på Nordiska motståndsrörelsens hemsida. Nu tror jag nazisterna kommer få det oerhört svårt att få fotfäste i Umeå. I Umeå och även i hela norra Norrland, har vi också varit relativt förskonade från operativa nynazistiska grupper och jag tror och hoppas att det ska fortsätta på det viset

6 kommentarer

 1. Bergis

  Du hade lika gärna kunnat skriva. ”A lagare demonstrerade utanför Tegs Centralskola”. Vad är skillnaden? Du vill här plocka politiska poänger på att du står emot nazism. Men nazismen dog ut redan 1945 och det finns inga riktiga nazister i Sverige. Det du uppmärksammat är bara några missanpassade snorungar med banderoller och det är inget att hetsa upp sig för.

 2. Björn

  Tyvärr räcker det med att ett fåtal svaga personer hamnar på sidan av samhället för att det ska bli otrevligt för resten av samhället.

 3. Carl

  Jag blir glad när jag hör att motståndet visat sitt stöd för eleverna. När man blir trakasserad för sina åsikter som elev är det på sin plats att någon revolterar mot dessa kulturmarxister.
  Du tror att nationalsocialismen inte får fotfäste i Umeå? Kanske dags för dig att inse att folk är trött på din folkfientliga politik och allt fler ansluter sig till ett parti som vill göra skillnad för svenska folket på riktigt, nationalsocialismen växer varje vecka i umeå! Vi är redan etablerade och kommer snart ta över hela staden från onda krafter som dig. Länge leve motståndet!

  • Andreas

   Carl, den drömmen du skriver om lär aldrig besannas. Varför heter det NMR förresten? Finns få saker som är så icke-nordiska som den organisationens beteende.

   Vad är meningen med att sprida så extremt vinklade nyheter och budskap? Vilka människor lockas av det? Ja, inte är det majoriteten av någon källkritisk befolkning iallafall, det är en sak som är säker. Tillbaka till skolbänken, studera fakta och lär er vara objektiva.

 4. Lasse

  Så, vad gjorde ni på skolan? Talade om för eleverna att rösta ”rätt”?

  Jag sympatiserar absolut inte med extremister, men förstår helt klart varför folket nu börjat vakna och börjat inse hur vilseledda de varit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.