Bra att Liberalerna stänger dörren för SD!

Jag är glad att Liberalerna stänger dörren, för att ge SD-politiker möjlighet att bli ordförande i riksdagens utskott. När det gäller SD så står man också oerhört långt från mina värderingar. Alldeles nyligen hävdade man också att Judar och samer som är medborgare i Sverige inte är svenskar
När det gäller politik, så måste man också förstå att det är en kompromiss mellan många partier och därför finns det allianser. Sen finns det partier som står långt ifrån varandra, i sina värderingar och då går det inte att samarbeta. Politik är inte heller bara en kortsiktig lösning. Sen har jag också oerhört svårt för partier som bara driver en fråga och tror att det är lösningen på allt. Som politiker så måste man se helheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.