Liberalernas dag!

Idag är det Liberalernas dag på Almedalsveckan och mycket fokus kommer att handla om EU. Jag tycker det är bra att frågan lyfts och det med tanke på att det finns partier som vill att Sverige ska lämna EU. Det är också glädjande att Liberalerna är bästa partiet när det gäller skolfrågor. I en mätning gjord av Aftonbladet/Inizio så går Liberalerna förbi Socialdemokraterna i frågan.

När det gäller Allianssamarbetet så tycker jag det är viktigast att partierna fokuserar på sin egen politik och därmed så tror jag att Alliansen stärks bäst. Men givetvis måste man hitta frågor som man kan hålla en gemensam linje i. Det känns också bra att Liberalerna stiger i opinionsmätningarna och jag tror också att vi kan få stora förändringar bland partierna fram till valet.

En kommentar

  1. Ingegerd

    På förmiddagen i dag intervjuades Nyamko Sabuni i Almedalen. Jag är lite ”tagen på sängen”. Vilken otrolig kvinna. Prestigelös, klok som få, positiv, jag finner egentligen inte rätta orden. Hur kunde ni släppa iväg henne?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.