Valspurt!

Snart är det bara en månad till valdagen den 9 september och det är en intensiv period fram till dess. Det finns många frågor som är viktiga i valet, men jag tror att mest fokus kommer att hamna på tillväxt, äldreomsorgen och skolan. Givetvis kommer trygghetsfrågor vara viktiga, men när det gäller Umeå så är det en relativt lugn stad.

Om någon vecka så kommer också valstugorna att vara på plats på torget.I sociala medier kan man också se hur klimatet blir hårdare och hårdare mellan olika företrädare för de politiska partierna. När det gäller sociala medier så kommer det att få en oerhörd betydelse i valet och det är viktigt att man är källkritisk och det med tanke på att det förekommer många ”fake news”

Jag ser fram emot den kommande valspurten och nu är det bara att höja tempot ytterligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.