Vår framtida äldreomsorg!

Jag är stolt att tillhöra ett parti som jobbar hårt för vår framtida äldreomsorg. Det är också en av de viktigaste frågorna i kommunalvalet. För mig som Liberal är också valfrihet en självklarhet inom äldreomsorgen och tyvärr har inte majoriteten i Umeå samma inställning. Det är också en självklarhet för mig, att makten skall flyttas från politiken till de äldre och deras anhöriga.

Välfärden står inför stora utmaningar och vi behöver fler utövare som kan hjälpa till. Om vi ska öka kvaliteten inom äldreomsorgen, så är det istället oerhört viktigt att det finns privata utförare. Kommunen behöver också hjälp att bygga fler äldreboenden och då går det inte heller att motverka privata utövare som majoriteten gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.