Varför har man väntat så länge?

Jag har svårt att lita på socialdemokraternas helomvändning när det gäller personlig assistans. Helt plötsligt säger ansvarig minister Lena Hallengren, att det är en rättighet och då får det kosta. Varför har man väntat så länge? Utspelet kommer också i slutet på valrörelsen och när opinionssiffrorna går neråt. När det gäller regeringens direktiv till försäkringskassan, så har det också redan gjort en stor skada för många och det har också inneburit försämrade levnadsvillkor för många. Självklart är det bra att socialdemokraterna vill göra en helomvändning, men de är en lång väg att gå innan LSS -lagstiftningen är på rätt bana. Nu får vi också hoppas att man står fast vid sitt utspel och att det inte bara är ett utspel för att vända opinionssiffrorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.