Vi är nöjda!

Nu är överläggningarna och förhandlingarna över när det gäller hur Umeå ska styras den närmsta mandatperioden. Från Liberalernas sida så är vi nöjda med uppgörelsen. Alliansen har också gått framåt sen förra valet och därmed kommer vi att få ett större inflytande. Vi i alliansen kommer också snart att börja förhandla mellan varandra, när det gäller fördelningen av uppdrag mellan varandra. Jag hoppas att vi kommer att lösa den närmsta veckan.

Något som också är bra, är att Vänsterpartiet inte kommer att vara med och styra Umeå. Jag tror också vi kommer få en ny trend där de stora partierna förlorar makt till mindre partier. Det man också kan konstatera, är att socialdemokraterna inte är det stora maktpartiet längre. Något som man också verkar ha svårt att ta in. Överallt ute i Europa ser man också hur socialdemokratin tappar sin makt och Frankrike är ett exempel på hur fort det kan gå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.