Följetongen fortsätter!

Imorgon träffar talmannen åter partiledarna för en ny samtalsrunda och som det ser ut nu så är läget fortfarande låst. Men jag hoppas att det blir öppningar efter samtalsrundan. Självklart vill jag ha en alliansregering och då måste den få stöd av socialdemokraterna. När det gäller SD så har man också tagit på sig offerkoftan och många verkar ha glömt, att det historiskt har funnits många partier som haft 20 procent och inte fått något inflytande politiskt. Sen kommer jag fortsätta vidhålla, att man inte ska samarbeta med partier som inte har det egna partiets värderingar.

Det är inte heller bara upp till alliansen att lösa det här och socialdemokraterna har också ett stort ansvar. Man får inte heller glömma att riksdagen har röstat bort Löfven som statsminister. Det är också glädjande att ledande socialdemokraterna börjar tycka att socialdemokraterna, också måste ta sitt ansvar. Följetongen lär fortsätta och jag skulle bli mycket överraskad om talmannen hittar en lösning efter tisdagens samtalsrunda med partiledarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.