Talmansrunda två!

Nu vill vänsterpartiets partiledare, att Socialdemokraterna ska bilda en egen minoritetsregering. Socialdemokraterna fortsätter i sin tur vidhålla, att man vill ha en blocköverskridande regering. Utspelen visar bara att vänstern och socialdemokraterna inte är överens om en framtida regeringsbildning.

Jag tror inte heller vi får se några förändringar efter dagens talmansrunda och jag tror att partierna fortsätter hålla sin linje. När det gäller vänsterpartiets utspel, så kommer det inte att förändra något. Totalt kan det också bara bli fyra talmansrundor och om alla förslag från talmannen röstas ner, måste ett nyval hållas inom tre månader.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.