Man måste ta kommunens företagsklimatet på allvar!

Igår på kommunfullmäktige hade Anders Ågren (M) en viktig interpellation om företagsklimatet i Umeå. Med tanke på näringslivets betydelse för kommunen så är det inte bra, att Umeå ligger så dåligt i rankningen bland landets kommuner. Det som är mer oroande är svaret från kommunstyrelsen ordförande Hans L (S) på interpellationen. Enligt han har Umeå ett bra företagsklimat och det visar att han inte tar företagens synpunkter på allvar. Det är ju också dom som är experter och kan berätta vad de har för behov. Gång på gång har man också pekat ut områden som man vill att kommunen ska prioritera och det är det som Hans borde fokusera på, istället för att lyssna på sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.