Ingen överraskning!

Nu har centerpartiet meddelat att det inte blir något samarbete med socialdemokraterna och det var ingen överraskning. I dagsläget så är socialdemokraterna mera intresserad av att tillgodose vänsterpartiets krav och det är ohållbart om man vill ha ett blocköverskridande samarbete. Stefan Löfven hade chansen och han tog den inte.

Snart kommer också Liberalernas besked och jag har svårt att se, att man kommer att stötta Stefan Löfven. Nu är det viktigaste, att varken sverigedemokraterna eller vänsterpartiet får inflytande i en ny regering. Tyvärr verkar vi också närma oss ett extraval och det hoppas jag att vi slipper. Men det ser inte ljust ut nu.

En kommentar

  1. Petter

    Det är ett högt spel politikerna spelar nu, bättre att ta tjuren vid hornen nu. Om inte SD ”får” vara med i leken nu kommer de bara att växa sig starkare till nästa val. Om de får vara med nu kommer snart deras väljare att inse deras politik och väljarsiffrorna kommer att sjunka. Det går inte att demokratiskt försöka stänga ute ett parti med så många väljare. Människor är trött på etablissemanget och deras oförmåga att åtgärda de brister som finns i samhället. Den sista valperioden bestod bara av nån form av ställningskrig mellan alla partier , förlorade år med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.