Umeå behöver en central gästhamn!

Igår var jag årsmötesordförande på Umeå Motorbåtssällskap och där fick jag synpunkter på att det behövs en gästhamn i närheten av centrala Umeå
Från Liberalernas sida så har vi länge drivit frågan om en gästhamn i centrala Umeå och nu har vi också fått stöd av Moderaterna. Tyvärr verkar bara vissa partier vilja utreda frågan och jag ifrågasätter hur man kan utreda en gästhamn i över tio år. Sen har det också målats upp en bild av det ska bli en jättedyr investering och det är bara att åka söderut och se hur Övik har gjort. Det går också att föra en dialog med näringslivet i frågan. Sen är det också viktigt att man samråder med båtklubbarna som har bäst kunskap i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.