Norrbyskär är ett viktigt besöksmål!

Norrbyskär är ett viktigt besöksmål i kommunen, både för tillresande och umebor. Från Liberalernas sida så vill vi därför att kommunen säkerställer, att det finns tillgång till gästhamn och nödvändig infrastruktur samt att man initierar ett byggande av uthyrningsstugor. Det här är också en fråga som vi har haft länge i vårt valmanifest. För att få ett klargörande om kommunstyrelsen ordförande är villig att utveckla besöksmålet, så har vi ställt en fråga till han

Enkel fråga!

Norrbyskär är ett viktigt besöksmål i kommunen, både för tillresande och Umebor. Man har också en fantastisk historia och samhället var också en gång i tiden uppbyggt kring Europas största ångsåg. Från Liberalernas sida så vet vi också att frågan om Norrbyskär utveckling diskuteras flitigt i kommunen. Eftersom det finns stora möjligheter att utveckla besöksmålet, så behövs det insatser från kommunen. Därför har vi ställt följande fråga!

Fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S)
Kommer du som kommunstyrelsens ordförande, att vilja utveckla besöksmålet Norrbyskär?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.