Vänsterpartiet gör en pudel!

Igår på kommunfullmäktige tog vi ett viktigt beslutet gällande arbetsmiljöansvar och fördelning av arbetsmiljöuppgifter. Jag tycker att det är bra att vi politiker ska utbildas i arbetsmiljöansvar. Det finns också ledande förtroendevalda som har saknat grundläggande kunskaper kring ansvarsfördelning mellan förtroendevalda och tjänstepersoner.

Då tänker jag främst på vänsterpartiet som under en lång tid sagt, att man inte har någon arbetsgivarroll gentemot cheferna i kommunen. Vi har också tidigare haft en utbildning om arbetsgivaransvar och arbetsmiljöansvar. Den utbildning hölls på grund av en vänsterpartist utsatte personal i kommunen för kränkande särbehandling. Men tyvärr närvarande inte någon i vänsterpartiet, för man ansåg inte att det var något viktigt och att man inte hade något arbetsgivaransvar. Men nu har vänsterpartiet gjort en pudel, eftersom man biföll gårdagens beslut och därmed kan man ta sitt ansvar som arbetsgivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.