Nolltolerans!

För mig är det en självklarhet, att vi ska ha nolltolerans mot all form av terrorism. Den känns ännu mer viktig, när vi nu ser att det börjar komma återvändande IS-krigare. Enligt SÄPO så är det ca 300 svenskar som anslutit sig till terrorsekten IS och nu när striderna verkar vara förlorade för IS, så är det nu också stor chans att dom som överlevt vill tillbaka till Sverige. Tyvärr verkar det som att lagstiftning mot terrorismresorna inte blev lyckad och det verkar också saknas rutiner för att hantera återvändare. SÄPO fick också extra pengar för att stärka sitt arbete kring terrorismresor, men det verkar inte heller ha gett någon större effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.