Det vänder!

Det är tuffa tider för oss Liberaler och vi går inte heller bra i opinionsmätningarna. Men jag är helt säker på att det vänder och det viktigast just nu, är att få en ny partiledare på plats. Så räkna inte ut oss än, för vi kommer tillbaka starkare än någonsin. Vi behöver också en förnyelse i partiet och vi behöver också stärka upp partiledning och partistyrelse med nya ansikten. Jag har fullt förtroende för vår valberedning och jag är inte orolig över att vi får en ny fantastisk partiledare.

Sen behövs det också ett starkt liberalt parti i Sverige som står upp för det europeiska samarbetet. Vi behöver mera samarbete i världen och inte mindre. Vi behöver också ett starkt liberalt parti som står upp för den svenska skolan och ett parti som står upp för den personliga assistansen. Det behövs också mera socialliberala vindar i den svenska politiken.
Vi liberaler vill också att du ska få leva ditt liv som du vill, bestämma över dig själv, ha dina egna drömmar och kunna jobba för att de ska bli verklighet. Det är frihet, och det är vad liberalism handlar om. Så än en gång, räkna inte ut oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.