Varför motarbetas Brännbollsyran!

Brännbollsyran är en stor succé och är det något Umeå behöver, så är det en stor festival. Trots det så motarbetas man av de styrande i Umeå och det är för mig helt obegripligt. Det är inte heller första gången som yran motarbetas av de styrande. Igår förordade också individ och familjenämnden att alkoholservering inte hör hemma på Mariehemsängarna under Brännbollsfesten. Vad jag vet så var det bara Liberalerna och Moderaterna som var positiva. Om man nu vill ta ansvar, så borde man istället förorda ett serveringstillstånd, som skulle innebära att den som får tillståndet har ett ansvar över området. Det borde väl vara bättre att det dricks under kontrollerande former och det är därför det finns serveringstillstånd.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.