Behövs ett stort omtag!

När man trodde att botten var nådd, så petar partiledningen Cecilia Wikström från EU-listan. Jag håller med att det är ett stort problem, att hon har arvoderade sidouppdrag. Men det visste man ju om när man valde henne och hon har även fått gratulationer från ledande politiker i partiet. Hade det kommit upp något nytt hade jag förståelse, men nu avsätter man henne på grund av något, som man redan visste före hon blev vald, att stå etta på listan.

Nu behövs det ett stort omtag i partiet och nu gäller det att få en ny partiledare på plats så fort som möjligt. Sen tycker jag också att vi också måste få en förnyelse i både partiledning och partistyrelse. Sen tycker jag också att Nyamko Sabuni är ett mycket bra partiledarnamn och det är mycket glädjande att hennes stöd som ny partiledare växer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.