Ett steg i rätt riktning!

Tyvärr har vi fått se stora neddragningar de senaste åren inom den personliga assistansen, efter direktiv från regeringen till försäkringskassan. Därför är det glädjande att det i vårändringsbudgeten föreslås ett tillskott på 150 miljoner till LSS redan under 2019. Det är en kraftig utökning av M o KD:s budget när det gäller LSS. Vi är inte nöjda än, men den här satsningen är ett stort steg i rätt riktning.

Från Liberalernas sida så kommer vi också att bevaka att den moderniseras och även utvecklas. Vi kommer också att påskynda, så att alla som har rätt till assistans och LSS får det. Vi Liberaler är också det parti som stått upp mest för reformen och vi har också våra tidigare budgetar avsatt mest pengar av alla partier för att värna den personliga assistansen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.