Det närmar sig!

EU valet 2019 närmar sig och den 26 maj ska vi i Sverige välja ledamöter som ska representera oss i Europaparlamentet. Tyvärr är det ganska tyst i media om valet och här tycker jag media har ett stort ansvar. Det har inte heller varit så många debatter, men igår var det en debatt mellan Jan Björklund och Jimmie Åkesson som Expressen höll i. Som vanligt var Björklund bra och när det gäller EU-politik så är det inte Jimmies starka sida.

När det gäller Sverigedemokraterna så är det också svårt att förstå sig på dom. Ena stunden vill man lämna EU och i andra stunden så vill man vara med. Det är likadant med Vänsterpartiet. När det gäller EU-valet ska du rösta på Liberalerna för vi är Sveriges mest Europavänliga parti. Det behövs mera samarbete, inte mindre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.