Stor satsning i budgeten!

Nu har vårändringsbudgeten presenterats och grunden till den ligger i januariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L. Självklart kommer det kritik från M o KD när det gäller budgeten och det var väntat. Bland annat sägs det att det är besparingar på polisen. Men sanningen är att det är en överflyttning av pengar till kriminalvården, som har tagit över en stor del av Polisens ansvar för bland annat transporter av gripna. Så det handlar definitivt inte, om att skära ned på rättsväsendet.
Från Liberalernas sida så är vi glada att det blir förstärkningar av den personliga assistansen och en stor satsning på lärarassistenter. Det är även glädjande att det blir mera pengar till kvinnojourer och sänkta arbetsgivaravgifter för företag som anställer unga

En kommentar

  1. Fian

    Hej, läste din insändare om kvinnohistoriska museet och blir helt förfärad, stämmer summorna du anger så är det inte klokt! Självklart skulle detta museum kunna spela sin roll lika bra i mindre svindyra lokaler. Vilka delar din uppfattning i detta? Hoppas du kan driva denna fråga vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.