Kommunfullmäktige!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning som vanlig. Från Liberalernas sida så har vi två interpellationer och enkel fråga på dagordningen. Den enkla frågan har frågeställningen. ” Är ett gitarrmuseum en kommunal uppgift och den är ställd av mig. Den första interpellationen har frågeställning ”Hur ska kommunen kunna behålla redan anställda och rekrytera nya medarbetare nu och för framtiden” och det är Marianne Normark som står bakom den. Den andra interpellationen har frågeställningen. ” Vad är kostnaderna för kvinnohistoriskt museum?” och är inlämnad av mig.
Den långa debatten på kommunfullmäktige kommer nog att handla om motionen som handlar om ett tiggeriförbud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.