Tyvärr är det vanligt att politiker utsätts för hot och trakasserier

Idag har jag varit på en konferens med Brottsofferjouren som handlade om att förebygga och hantera demokratibrott. Jag var inbjuden att prata om mina egna erfarenheter gällande hot och trakasserier. Tyvärr är det vanligt att politiker utsätts och det är ett stort hot mot demokratin. Jag har själv blivit utsatt för hot och det är inte roligt att uppleva. Men tyvärr är det så, att man börjar inse att det är vardagen. Valrörelsen inför kommunvalet var inte heller kul och man funderade många gånger på att sluta med politiken. Det har tyvärr också hänt saker efter valet. Stödet till oss politiker är inte bra, men där börjar jag se en bättring. Sen ska polisen ha en stor eloge och där har jag fått ett oerhört bra stöd.

60597679_10157140876713150_2041786259487064064_n

En kommentar

  1. jonas

    Jag är inte ”liberal” men jag hoppas att du står på dig och fortsätter i politiken. I en demokrati behövs alla. Det är förutsättningen för en fungerande demokrati. Tyvärr så finns det krafter som vill annorlunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.