Varför är det så tyst från de politiska partierna i Umeå?

Håller helt med om det Anders Ågren (M) skriver i sin blogg, om att det är så oroväckande tyst från många partier när det gäller våldsbejakande islamister. Med tanke på det som hänt i Umeå i sista tiden borde man känna en stor oro. Det är oerhört allvarligt och det är mycket alarmerande när Säpo börjar intressera sig för förskolor i Umeå. Vi har även personer som har starka kopplingar till Umeå som har blivit gripna. Det kommer bli intressant och följa Säpos arbete och se vad man kommer fram till. Men jag känner ändå en stark oro över det som händer och jag hoppas att vi snart får ett klargörande från Säpo. Hur som helst har det varit oerhört tyst från socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet. Men man kan väl åtminstone ta ett kraftfullt avstånd från extremism. Ser fram emot kommunfullmäktige på måndag och då får vi se om något av dessa partier tar ett kraftfullt avstånd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.