Det närmar sig!

Nu på söndagen den 26 maj är det val till Europaparlamentet och i valet väljer man vilka som ska sitta i parlamentet de kommande fem åren. När det gäller Liberalerna känner jag en stark positiv trend i valrörelsen och jag ser fram emot valdagen. Partiet har gjort en bra valrörelse och det börjar ge utslag. Sen har våra toppkandidater Karin Karlsbro och Said Abdu också gjort en otroligt bra insats i valrörelsen. Det har också kommit många opinionsmätningar sista tiden och trenden är att de stora partierna tappar och det är heller ingen överraskning. Idag är det också 100 år sedan riksdagen sa JA till allmän och lika rösträtt. Kampen för kvinnors rättigheter tog vi liberaler då och den tar vi fortfarande.

När det gäller EU-valet ska du rösta på Liberalerna för vi är Sveriges mest Europavänliga parti. Tack vare EU-samarbetet kan vi också resa, jobba, plugga och leva i hela Europa. Dessutom blir vårt hörn av världen fredligare och tryggare. Tillsammans blir vi europeiska länder en stark kraft i världen och en röst att räkna med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.