Tycker att man ska lägga kraften på att avstånd från våldsbejakande extremism

Jag är glad att Hans Lindberg (S) i sin blogg tar ett kraftfullt avstånd från våldsbejakande extremism. Tyvärr verkar det vara jobbigt för vissa andra partier att ta avstånd. När det gäller miljöpartiet verkar man istället vilja lägga kraft på vad andra politiker ska skriva på sina bloggar. Under förmiddagen igår på kommunfullmäktige tyckte man att det är bara spekulationer det som hänt i Umeå sista tiden och att politiker inte ska skriva om det på bloggar. Under eftermiddagens debatt fortsatte man ha synpunkter på andra politikers bloggar. Tills slut i debatten fick vi också ett klargörande från miljöpartiet, att man tar ett kraftfullt från våldsbejakande extremism. Tyvärr är det inte heller första gången som miljöpartiet överreagerar, på vad andra politiker skriver i sina bloggar.

Sen måste man ta det allvar det som hänt i Umeå sista tiden och oavsett utfallet av Säpos tillslag och gripanden i Umeå så är det mycket oroande uppgifter man kan läsa i media. Det är det jag tycker politikerna ska lägga krafterna på, istället för att lägga kraft på andra politikers bloggar.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.