Varför kan inte miljöpartiet i Umeå, ta avstånd från våldsbejakande extremism?

Efter dagens första debatt i kommunfullmäktige är det tyvärr bara att konstatera att miljöpartiet, vänsterpartiet och socialdemokraterna inte tar ett kraftfullt avstånd från våldsbejakande extremism. Miljöpartiet tycker att det är bara spekulationer, om det som hänt i Umeå sista tiden och att politiker inte ska skriva om det på bloggar och sociala medier. Det verkar vara viktigare att kritisera andra partier, än att ta avstånd från våldsbejakande extremism. Oavsett utfallet av Säpos tillslag och gripanden i Umeå, så måste man ta ett kraftfullt avstånd från våldsbejakande extremism.

2 kommentarer

  1. Petter

    Bara att inse var de har sina väljare och vågar inte kritisera, makten viktigare än förnuftet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.