Sabuni vår nya partiledare!

Jag kommer aldrig glömma första gången jag såg Sabuni på Folkpartiets 100 års jubileum år 2002. Då fick hon som relativt ny frågan, vad är din målsättning inom Folkpartiet. Ett snabbt svar kom, jag vill bli partiledare i Folkpartiet. Många tyckte det var ett kaxigt uttalande, men jag tyckte det var så bra, att hon sa vad hon ville. Idag 17 år senare uppfyllde hon det och nu är hon liberalernas nya partiledare. Jag känner mig själv också otroligt glad att det blev Sabuni som partiledare och hon var också min stora favorit. Hon har också medlemmarna och väljarnas stöd och det är otroligt viktigt. Valet av Sabuni visar också att våra medlemmar har fått ett starkt inflytande i liberalerna och det är så det ska vara. Man får aldrig glömma att medlemmarna är grunden till partiet. Nu får vi också börja blicka framåt i partiet och det som har varit måste vi lägga oss bakom. Nu har vi viktigare saker att göra och nu ska vi stötta vår nya partiledare och hjälpas åt att föra fram liberalernas politik.

62210897_10157186555303150_5976795743728435200_n

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.