Oerhört besviken på deras uppförande!

Jag tycker det är bra att det är många som jobbar för klimatfrågan, men ibland går vissa grupper för långt. Idag under mitt anförande i kommunfullmäktige avbröt en grupp klimataktivister mig och jag tycker att man inte respekterar demokratin när man gör så. Tyvärr förstör man för sig själva genom att göra så här och det är inte heller första gången man gör så här. Man förstår inte heller att man förstör mitt anförande och jag blev oerhört besviken på deras uppförande. Jag tycker också att man kan framföra sina synpunkter, utan att störa ett demokratiskt forum som kommunfullmäktige. Jag tycker det är bra att man står upp för klimatfrågan och att man står utanför fullmäktige och delar ut information. Men när man förstör anföranden i ett demokratiskt forum har man gått för långt.

En kommentar

 1. Brorson

  Det här var inte snällt mot miljöpartisterna, som förmodligen ville framföra sina åsikter i de frågor, som skulle diskuteras, och manade till seriös debatt, och alltså inte ville bli dömda på förhand som meningsfränder i någon annan fråga med huligangänget. Jag har lyssnat på interpellationsdebatten. AP vevade sina konspirationsteorier mot främst MP, men även S och V, att de alla skulle vara ”medlöpare” till IS.

  Det kan inte uteslutas att jag är medskyldig till att Seye Larssen beskylld AP för ”sjuka konspirationsteorier” eftersom jag i kommentarer på Larssens blogg har jämfört Umeå-trotskisternas muslimjakt med McCarty- hysterin, d.v.s. jakten på inbillade kommunister, i USA under början av 1950-talet. Jag har själv följt Hägglunds blogg ganska noga. Först hetsade han mot kristna lärare på Minervaskolan i Umeå, och nu hetsar han mot muslimer som ”inte kan skilja mellan religion och politik. Grunden för detta tycks vara att han själv har blivit portat från Muslimska föreningen i Västerbotten.

  Jag är ingen ”medlöpare” till extrema islamister, utan har alltid varit tydlig med att vi måste bevara det kristna arvet både i Sverige och i de länder med muslimsk majoritet, där det även bor kristna – i många fall medlemmar i de kristna församlingar, som grundades av Jesu egna lärjungar. Men med vilken rätt försvarar vi de kristna minoriteternas rätt till religionsfrihet och andra mänskliga rättigheter, om vi inte försvarar den muslimska minoritetens rätt religionsfrihet och andra mänskliga rättigheter i vårt eget land?

  Jag tror de muslimer i Mellanöstern, vars städer och byar har varit ockuperade av IS, när de i intervjuer säger att IS inte är muslimer, utan något annat, avskyvärda massmördare som använder droger för att bli ”odödliga”. irakiska regeringssoldater har berättat att IS-krigare fortsatte att skjuta fastän de var dödligt sårade och en person med normal känsel skulle ha vridit sig i smärta. Överallt, där IS-krigare hade funnits, fanns det kvarlämnade kanyler. Detta försvårade och fördröjde regeringsarméns framryckning, så att IS hann avrätta vittnen till grymheterna.

  Hägglund beskyller medlemmar i framförallt MP, men även S och V för att vara ”medlöpare” till detta. Han ljög antagligen om de kristna lärarna på Minervaskolan (Jag vet inte, eftersom jag inte har gått på den skolan), och han ljuger nu. AP i Umeå är en avknoppning från Rättvisepartiet Socialisterna, som är den svenska sektionen av Fjärde internationalen, som grundades av Lenins medarbetare Leo Trotskij, sedan denne förlorat maktkampen mot Stalin om vem som skulle bli Lenins efterträdare. Precis som IS förespråkar AP att bara en enda åskådning ska tillåtas i det offentliga livet. Vad kommer att hända om trotskisterna får makten?

  Eftersom jag inte tvekar att försvara muslimers mänskliga rättigheter, rätten att vara de, som de är, rätten att inte behöva dölja att de är muslimer, behöver jag inte själv dölja att jag har varit motståndare till att Sverige – ett kristet land – har tagit emot så många, kanske för många, invandrare med muslimsk tro. Men det som har skett, det har skett. Svenska myndighetsbeslut (redan beviljade uppehållstillstånd) gäller. Man gör det väldigt lätt för sig, om man säger att vi kan ta emot obegränsat många invandrare, men de ska tvångsförsvenskas. Byta personlighet. Vi får nog acceptera att vi är olika. Det vill inte trotskisterna. De vill splittra och öka motsättningarna till randen av ett raskrig.

  Extremism är att gå till överdrift. Det gör vänsterextremister. Det gör högerextremister. Det gör extrema islamister. Det gör klimataktivister som stör demokratin i stället för att demonstrera utanför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.