Miljöpartiet och vänsterpartiet är storstadspartier!

Igår på kommunstyrelsen tog vi ett beslut om ett remissvar till trafikverket. Remissen handlade om trafikverkets förslag till nya föreskrifter om hastighetsbegränsning på väg E4, E12, 363, 364 och 531 i Västerbottens län. Alla partier utom miljöpartiet och vänsterpartiet var negativa till trafikverkets förslag. Det var ingen överraskning att dessa partier var negativa och att dom vill göra allt för att stoppa bilismen. Tyvärr verkar man inte heller förstå att vi i Norrland är beroende av bilar och det är bara att konstatera att miljöpartiet och vänsterpartiet är storstadspartier.

När det gäller Trafikverket så flyr man det verkliga problemet, med sitt förslag att sänka hastigheterna och det som istället skulle behövas är en upprustning av länets vägnät. Nu kommer deras förslag att beröra många vägsträckor i länet och väg 363 är också en sträcka som kommer att drabbas. Man glömmer också bort att det är många som arbetspendlar och de behövs bättre vägar istället för hastighetssänkningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.