Vill miljöpartiet styra debatten i fullmäktige?

Nu tycker även miljöpartiet att det råder inflation i extremistdebatten. Debatten om extremism verkar vara otroligt känslig för miljöpartiet och man kan undra varför? Sen tycker jag det är oerhört konstigt att miljöpartiet har så starka åsikter på vad andra partier tar upp i fullmäktige. Jag själv kommer aldrig att försöka censurera andra partier och ha åsikter på vilken politik dom vill föra i kommunfullmäktige. Det heter demokrati och yttrandefrihet och det är det som miljöpartiet vill styra.

Man kan också undra vad miljöpartiet driver för frågor i kommunfullmäktige? Igår var det 11 interpellationer och 4 enkla frågor. Inte en enda var från miljöpartiet och vill man nu diskutera andra saker i kommunfullmäktige,varför gör man då inget själva?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.